Meci, striperi şi netelevizări

Netelevizarea meciul dintre FC Braşov şi Steaua, de duminică, 8 martie, de la ora 15,00, ar putea fi benefică pentru FC Braşov. Şi asta pentru că lumea ar putea lua cu asalt casele de bilete, iar la preţul minim de 50 de lei, ar însemna „o gură de oxigen” pentru bugetul „stegarilor”, în condiţiile actuale de criză. Şi cum în Braşov şi în împrejurimi sînt mulţi suţinători ai Stelei, am putea vedea un stadion plin duminică, mai ales că oricum microbiştii sînt singuri pe acasă deoarece consoartele, prietenele şi logodnicele sînt plecate pe la chefuri cu striperi de 8 Martie.

2 comentarii:

Anonim spunea...
on

Bine punctat...doar ca parerea mea e ca stadionul nu o sa fie plin...poate ca unele femei prefera sa isi ia barbatii cu ele...sau poate chiar sa petreaca romantic...impreuna!!!Doar ca tu faci parte din categoria celor care vor avea persoana iubita aproape de ei...chiar daca tu vei fi pe stadion :P

Anonim spunea...
on

bine argumentat, scurt si la obiect ! imi place ! un jurnalist de viitor ! sa ajungi la gazzetta dello sport, sa te citească Razvan in fiecare dimineata !

Un produs Blogger.

Căutare